Препоръчано

Финансова грамотност за деца с Пеги и Мози - Книжка 1

Младен Запрянов, Яна Казакова
В първата книжка от поредицата децата ще се запознаят с двете симпатични и любознателни катерички Пеги и Мози. Историите им ще ги забавляват, а заедно с това ще разберат за себе си значението на думи, които възрастните използват и са толкова неразбираеми! Подходящо подбраните метафори и житейски ситуации разкриват същността на понятията.
20.00 лв.

Поредицата „Финансова грамотност за деца с Пеги и Мози“ е съобразена с възрастовите възможности на децата от 4 до 8 години. Понятия като банка, застраховка, наем, кредит, лихва, пари са обяснени по разбираем за децата начин през забавни истории за двете катерички Пеги и Мози. Това позволява децата да разберат с лекота смисъла на тези понятия и да изградят основа, която да бъде надграждана в следващите периоди на израстването им. Всяка от книжките в поредицата съдържа и страничка за родителите с въведените понятия, за да ви помогнем да продължите разговора и за да ви дадем идеи за действия, които подпомагат дълготрайното усвояване на наученото и изграждане на полезни навици. Съдържанието на книжките от поредицата е консултирано с педагог.

Приятно четене!

Издателство Адвиза работи по проекти за създаването на адаптирани към възрастовата група продукти за изграждане на финансова грамотност. Поредицата Финансова грамотност за деца с Пеги и Мози е подходяща за деца между 4 и 8 годишна възраст. Целта на тази поредица е да въведе около 20 понятия, които да бъдат надграждани и задълбочавани в следващия период на израстване (9-12 години), за който също подготвяме адаптиран продукт. 

Можете да намерите книгите от поредицата "Финансова грамотност за деца с Пеги и Мози" и при нашите партньори:

София: "Нашата книжарница",  ул. "Цар Симеон" 37; "Жираф - кафе книжарница", ул. "Любен Каравелов" 70; "Книжарницата зад ъгъла", ул. "Найден Геров" 6;  "Калина Малина", ул. "Калина Малина" 2; Книжарница "Екрие", бул. България 104 (МБАЛ Света София); Фокс бук кафе, ул. "Уилям Гладстон" 32; книжарница "От А до Я", ул. "Драгалевска" 1; "Слинготека" ул. "Райко Алексиев" 3

Варна: "Treehouse toy store", бул. "Княз Борис I", 21

Хасково: Цветарница "Жест", ул. "Драгоман" 8

Бургас: Арт книжарница "Хармония", ул. "Възраждане" 13

Пловдив: "Книжарница с мисия "Надежда"", ж.к. Тракия, бл.15

Перник: Книжарница "Ирида", ул. "Райко Даскалов" 4/2

 

 

ISBN: 978-619-91568-4-1