Препоръчано

Сбогом, бърнаут!

Елизабет Лукас
Бърнаут! Понятие, което чуваме все по-често. Състояние, с което съвременният човек се сблъсква и търси начини да се справи с него, Елизабет Лукас, един от ярките последователи на Виктор Франкъл ни дава ключа към недопускане и разрешаване на този проблем.
18.00 лв.

Често хората си мислят, че външният натиск е този,който ги контролира.А такъв, разбира се, има навсякъде въввсяка фаза от живота. В действителност обаче външният натискможе да има сравнително малко влияние, стига човекда остане вътрешно уравновесен и спокоен и в свой собственритъм да прави това, което трябва да се направи. Елизабет Лукас предлага конкретни насоки как можем да си възвърнем самообладанието и спокойствието, ако сме ги изгубили, и как да се предпазим от изпадане в състояние на пълно изтощение и прегаряне.

 

Елизабет Лукас е водещ специалист по логотерапия, клиничен психолог,лицензиран психотерапевт и супервизор с над 30 години професионален опит. Считана е за един от най-значимите и ярки последователи на Виктор Франкъл. Изнасяла е лекции в редица университети и е обучила цяло поколение логотерапевти.Тя е международно признат автор с многобройните си творби –над 60издадени книги, преведени на над 20 езика.

За нея Виктор Франкъл казва: „За Лукас няма човешко същество, което да не съдържа в себе си възможност за израстване и не съществува житейска ситуация, която да няма своята искрица смисъл. Да осветлява смисъла, е именно изкуството на Елизабет Лукас и изцяло в духа на логотерапията.“

ISBN: 978-619-92439-0-9