Общуване и преговори за деца с програмата Първи стъпки към успеха!

10.09.2020

Здравейте родители!

Умението за общуване е сърцевината на успеха и щастието! Много често обръщаме внимание на това умение като възрастни, когато сме разбрали, че има възможности, които се разкриват само ако подобряваме начина си на общуване. Всеки ден ние се изправме пред нуждата да общуваме и да водим преговори в семейството, с приятелите ни, в училище, на работа, в клуба, на терена или корта, защото живеем заедно с други хора.

Разработихме специализирана програма „Първи стъпки към успеха!“  за деца на базата на елементи от достиженията на Психологията на човешките потребности, разбирането и различаването на чувствата и Харвардския модел на преговори.

По време на програмата Вашето дете:

Ще намери нови приятели и ще се забавлява

Ще положи основите на умения за свързване, общуване

Ще се научи да задава въпроси

Ще направи своите първи целенасочени стъпки във воденето на преговори.

 

Кога:

За групата деца от 10 до 12 години, програмата започва на 17 октомври 2020 и ще се провежда два пъти месечно в събота от 9.30 до 13.30 часа.

За групата деца от 13 до 15 години, програмата започва на 16 октомври и ще се провежда два пъти месечно в петък от 14:00 до 18:00 часа

Къде: В класната стая на Националната библиотека „Св.св. Кирил и Методий“ 

Подробности: За повече подробности и за да отговорим на въпросите Ви, свържете се с нас office@adviza.bg  или на тел. +359 894 393 373

Към всички новини »