Промяната за успешен бизнес

12.11.2020

Имахме три чудесни дни на теория, практика и размисли със семинара по управление, воден от д-р Звездан Хорват от Института АДИЗЕС! За пръв път в България направихме официално представяне на методологията АДИЗЕС и как да я прилагаме в организациите ни!

Ето и някои от мненията на участниците след събитието:

"За мен семинара беше много добре структуриран и информацията бе предадена организирано, стегнато и дните през които се проведе преминаха неусетно и изключително интересно.През цялото време сравнявах проблемите и решенията, които се разискваха с подобни от моя опит или такива наблюдавани при наши международни доставчици и клиенти, както и познати с големи и малки компании в различен стадий на развитие. Според мен такъв семинар трябва да е задължителен за всеки СЕО, и всъщност много малко от Управляващите дори и на големи компании имат подобни знания! Накратко, изключително полезен семинар, който бих препоръчал на всеки с управленска позиция."

"Чудесен практически курс - както в личен, така и в професионален план. Взех си много ценни техники, които бързо и лесно да приложа в ежедневието си и в бизнес живота. Наистина се насладих на курса и професионалния подход на Звездан към представянето на материалите и методологията. Звездан е много ангажиран водещ, много лесен за слушане. Курсът беше точното съчетание от теория, практическа демонстрация и истории - благодаря! Съдържанието може да бъде свързано не само със ситуации от най-високото управленско ниво, но и със събития и ситуации в ежедневието в бизнес среда. Оставя много добро усещане. Силно го да го препоръчвам като въведение в методологията на АДИЗЕС. Благодаря Ви ADVIZA за организацията на този страхотен курс. Страхотен стил на презентация с много възможности да задаваме въпроси и да говорим за примери от реалния живот, благодарение на които курсът придоби още повече смисъл. Надминахте очакванията ми. Нямам търпение да се върна на работа и да вложа някои от техниките и методологията директно в бизнеса."

Към всички новини »