Общуване и преговори за деца с програмата Първи стъпки към успеха!

31.01.2020

Първи стъпки към успеха!

Умението за общуване е сърцевината на успеха и щастието! Много често обръщаме внимание на това умение като възрастни, когато сме разбрали, че има възможности, които се разкриват само ако подобряваме начина си на общуване. Всеки ден ние се изправме пред нуждата да общуваме и да водим преговори в семейството, с приятелите ни, в училище, на работа, в клуба, на терена или корта, защото живеем заедно с други хора.

Разработихме специализирана програма за деца между 10 и 12 години, която да положи основите на умението за общуване и водене на преговори. Програмата „Първи стъпки към успеха!“ е изработена на базата на елементи от достиженията на Психологията на човешките потребности, Разбирането и различаването на чувствата, Харвардския модел на преговори и Съвременната теория на взаимоотношенията.

Пролетното издание на Първи стъпки към успеха! ще се състои от 13 до 16 април в Националната библиотека "Св. Св. Кирил и Методий". Нямаме търпение да се запознаем и да прекараме заедно тези четири, изпълнени със забавление, вдъхновяващи дни!

Пишете на office@adviza.bg за да запазите място и да направите най-хубавия подарък на детето си - „Първи стъпки към успеха“.

Към всички новини »