Нашите клиенти

 

Клиентите за нас

Бих искала да благодаря на Младен за неговия професионализъм, компетентността и внимание към клиента, и към всеки детайл! Само за три сесии, започнах да виждам нещата по-положително и съмненията ми намериха отговор. Преди да срещна Младен, имах доста критично мнение за коучинг процеса. Сега знам колко е важно да имаш добър коуч!

Рита Денни, Литва

Уважаеми господин Запрянов, Бих искал да изразя благодарността си, че бяхте част от HPE Project management Summit 2020 както и за невероятната презентация по проблемите, свързани с отлагането! Организационният екип и участниците в събитието изразиха въодушевление след Вашето представяне! Съдържанието, разработено от Вас беше много полезно и ценно за тазгодишната ни програма с надслов Projevct Management and People Matter!

Alexander Marburg, Head of A&PS Delivery, CSC Sofia | HPE Pointnext Services

Hewlett Packard Enterprise

Неотдавнашната лекция на Младен Запрянов на тема „Нужди и решения“ на нашите HPE Sofia PM Days остави незаличима следа, спечелвайки ѝ място сред първите три в класацията на участниците. Неговите задълбочени прозрения за вземането на решения подчертаха неговата компетентност и способност за ангажиране, превръщайки сесията в ценно изживяване. След събитието г-н Запрянов активно се ангажира с аудиторията, задавайки многобройни въпроси и давайки насоки на колегите с конкретни въпроси и неясноти. Искрено съм благодарен за неговата всеотдайност към култивирането на значими връзки и безкористното споделяне на богатия му опит.

Георги Янакиев, директор ПМО

HPE