Обучения и събития

Същината на Бизнеса

Как да увелича бизнеса със съществуващи клиенти и да привлека нови? Как да се справя с промените и да се възползвам от тях? Как да ангажирам служителите и клиентите си? Включете се в онлайн обучението „Същината на бизнеса“. Цена от 330 лева без ДДС. Бонус: книгата "Овладяване на промяната" на д-р Ичак Адизес за всички, които се регистрират до 31 декември 2022!
Прочети повече »
396.00 лв.
Купи

Взаимоотношенията в двойката

Всички ние сме способни да създаваме дългосрочни и изпълнени с радост взаимоотношения. Как да постигнем това ще обсъждаме в поредицата от 4 онлайн семинара, посветени на взаимоотношенията в двойката. Записваме група за 08.04, 22.04, 29.04 и 13.05.2023
Прочети повече »
288.00 лв.
Купи

Оферти от партньори

The Master Negotiator

Бестселър на д-р Амин Талаб, разкриващ тънкостите на преговорите. Ако това как да постигнете повече в преговорите, които водите, е тема, която Ви вълнува, можете да закупите електронната версия на англиски език оттук. С натискането на бутона "купи" ще бъдете прехвърлени на страницата на автора и ще можете да закупите и получите в електронен формат книгата "The Master Negotiator"! Успех в преговорите!
19,99 USD
Купи

Why, Why me & Why It's Simply Worth It

Три стъпки към успешни продажби на Вашите услуги! Ако предлагате счетоводство, консултиране, правни услуги, семинари, тази книга е за Вас! Д-р Амин Талаб (The Master Negotiator) разкрива формулата, която неизбежно води до повече продажби!
16,95 EUR
Купи