Защото работим за ВАС

Нашата кауза е да подкрепяме Вашето развитие!
Имаме значителен опит в областите, в които имате нужда от подкрепа!
Ние ще изработим всеки детайл, като съчетаем нашите знания, умения и творчество с вашите конкретни нужди!

Ние сме екип от свободни професионалисти, които с радост споделят своя опит и знания! Повечето от нас са работили или работят все още за корпорации с изградено име. Силата на екипа ни е в разнообразието на опита в различни сфери на живота. Осъществяването на промени, разрешаването на конфликти и постигането на споразумения са част от ежедневието ни.

Младен Запрянов

Основателят на АДВИЗА е Младен Запрянов. Мечтател и застъпник на образованието и личностното развитие, които възприема като смисъл и мисия.

Има магистърска степен „Международни икономически отношения“ от УНСС, както и магистърска степен „Бизнес администрация“ от университета в Нант, Франция.
Професионалист с богат опит в изграждане и управление на различни функции на корпоративния живот на Уникредит. Управлява местни и международни проекти и екипи. Оглавява управления Международни разплащания, Организация, Глобални транзакции. Управлява Търговско и Eкспортно финансиране на Уникредит за Централна и Източна Европа. Допринася за развитието на Уникредит и като член на Борда на директорите на УниКредит Факторинг АД и като един от създателите на GTB Академията на Уникредит.

През 2019 г. Младен Запрянов поема нов път, следвайки желанието си да споделя натрупания опит след 20 години в корпоративния сектор и използвайки уменията си на професионален бизнес обучител, сертифициран медиатор и коуч (с преподаватели Тони Робинс, Клое Маданес, Марк Пейша и Магали Пейша), да подкрепя развитието на бизнес организации и личностното израстване на техните служители и на своите индивидуални клиенти.

»

Ирина Панайотова

Ирина Панайотова изгражда професионалния си опит в една от високотехнологичните компании в света – HPE. Присъединява се към екипа на корпорацията през 2009 като Мениджър на проекти и само за две години поема ролята на Мениджър на екип от Проектни мениджъри, управляващи международни проекти. Освен на мениджър, играе и ролята на ментор и обучител. Ангажиментите й по осигуряване на подходящите хора за проектите на корпорацията дава възможността да задълбочи познанията си и техниките а подбор на специалисти, както и уменията и за водене на преговори. Неподправеният й интерес към хората и личностното изграждане я отвежда към разкриване на тайните на НЛП, обучава се и се сертифицира като Master Practitioner of NLP. Тя е сертифициран и регистриран медиатор и бизнес обучител.

Ирина Панайотова има магистърска степен по Германски и Европейски изследвания от СУ Климент Охридски и TU Dresden, Germany, както и бакалавърска степен по Публична администрация.

»

Розана Тодорова

Розана е Старши треньор по финансова грамотност в нашия екип. Тя вярва, че силата на всеки човек се крие, не само в придобиването на нови знания, а най-вече в тяхното прилагане на практика. И все пак първата крачка в развитието ни е възприемането на нови познания. 

Придобива магистърска степен „Финанси“ от ВТУ и има повече от 15 години опит в банковият сектор, като част от екипа на някои от водещите банки в България. Притежава умения във воденето на преговори, продажбите, управлението на продажбения процес, създаването на продукти и услуги, както и във воденето на обучения. Създава и успешно въвежда обучителна програма за увеличаване на продажбите, управление на продажбения процес и подобряване на мениджърските умения на ръководителите в банката, в която работи. Има богат опит в изграждането на екипи и управление на процеси, включително в създаване на нови продукти и услуги, както и в подготовка на маркетингови кампании. 

Използвайки уменията си на професионален бизнесобучител, сертифициран медиатор и коуч, НЛП (невро-лингвистично програмиране)практик, Розана Тодорова желае да споделя своя опит и да помага за личностно развитие на хората. 

»

Биляна Панайотова

Биляна е нашият Мениджър клиенти и треньор по финансова грамотност. 

През последните 10 години е работила в банковия сектор, като част от екипа на най-големите банки в България.

Притежава богат опит във воденето на преговори и постигане на споразумения. 

Вярва, че всеки от нас може да бъде по – добра версия на себе си и че пътят към това е в себеопознаването и общуването с хората.

 

»