Защото работим за ВАС

Нашата кауза е да подкрепяме Вашето развитие!
Имаме значителен опит в областите, в които имате нужда от подкрепа!
Ние ще изработим всеки детайл, като съчетаем нашите знания, умения и творчество с вашите конкретни нужди!

Ние сме екип от свободни професионалисти, които с радост споделят своя опит и знания! Повечето от нас са работили или работят все още за корпорации с изградено име. Силата на екипа ни е в разнообразието на опита в различни сфери на живота. Осъществяването на промени, разрешаването на конфликти и постигането на споразумения са част от ежедневието ни.

Младен Запрянов

Основателят на АДВИЗА е Младен Запрянов. Мечтател и застъпник на образованието и личностното развитие, които възприема като смисъл и мисия.

Има магистърска степен „Международни икономически отношения“ от УНСС, както и магистърска степен „Бизнес администрация“ от университета в Нант, Франция.
Професионалист с богат опит в изграждане и управление на различни функции на корпоративния живот на Уникредит. Управлява местни и международни проекти и екипи. Оглавява управления Международни разплащания, Организация, Глобални транзакции. Управлява Търговско и Eкспортно финансиране на Уникредит за Централна и Източна Европа. Допринася за развитието на Уникредит и като член на Борда на директорите на УниКредит Факторинг АД и като един от създателите на GTB Академията на Уникредит.

През 2019 г. Младен Запрянов поема нов път, следвайки желанието си да споделя натрупания опит след 20 години в корпоративния сектор и използвайки уменията си на професионален бизнес обучител, сертифициран медиатор и коуч (с преподаватели Тони Робинс, Клое Маданес, Марк Пейша и Магали Пейша), да подкрепя развитието на бизнес организации и личностното израстване на техните служители и на своите индивидуални клиенти.

»

Биляна Панайотова

Биляна е нашият Мениджър клиенти и Старши треньор по финансова грамотност. Управлява Средище за Личностно Израстване в Плевен.

През последните 10 години е работила в банковия сектор, като част от екипа на най-големите банки в България.

Притежава богат опит във воденето на преговори и постигане на споразумения. 

Вярва, че всеки от нас може да бъде по – добра версия на себе си и че пътят към това е в себеопознаването и общуването с хората.

 

»