Speed negotiating - Elevator Pitch

20.04.2021

На 15 април се проведе първото събитие от цикъла Speed negotiating - Elevator Pitch! Изцяло дигитално - в синхрон с променената среда, в която живеем - и все пак толкова живо и интензивно! Уникално преживяване с много ползи за участниците: нови познанства, значително подобрено представяне пред непознати хора, нови идеи и възможности! 

Ето и някои отзиви: 

"Наистина оцених тези няколко часа обучение, като натрупах умения и опит да представям моето Уникално търговско предложение ( Unique selling proposition)на потенциални клиенти! Това беше най-добрият онлайн курс, който съм посещавал. Големият брой и качество на обучителите и обратната връзка от участници от много сектори разшириха кръгозора ми и направиха преживяването толкова специално."

К.А. (Австрия)

"Беше забавно и полезно. Забавната част беше изграждането на представянето и разнообразието на участниците. В същото време нямаше компромис за спазване на времето и фокусиране върху съдържанието. Най-полезното заключение, което изведох от обратната връзка е разбирането за динамиката на представянето, най-вече промяната на вниманието, дори в толкова кратък период от време."

Ю. В. (Естония)

Следващото събитие е на 28.октомври 2021. Можете да закупите билет тук: https://adviza.bg/bg/trainings/6/speed-negotiating-elevator-pitch

 

 

Към всички новини »