Новини

Нашата книжарница

Скъпи приятели,
на 15 ноември Нашата книжарница отвори врати!
📖 При нас ще намерите чудесни детски книги и образователни игри. Подбрали сме заглавия, които ни помагат в най-важните области на нашия живот - взаимоотношения и израстване.
🎁Ще откриете подарък за Вашите приятели и близки. Ще намерите интересни истории, в които да се впуснете.
📋Очакваме Ви всеки ден от понеделник до петък от 9:00 до 19:00 часа и в събота от 10:00 до 17:00 часа!
София, улица "Цар Симеон" 37 Прочетете още »

Скритият смисъл на парите

В последните години много се говори за финансовата грамотност и за нуждата от финансово обучение на децата. Това не е случайно. Множество изследвания показват, че финансовата грамотност има пряка връзка с днешното разбиране за професионален успех. Децата и младежите са бъдещите възрастни, а семейството, все още е основният източник на познания за парите и начините на тяхната употреба.

Вярвам, че да прочетат тази книга е важна крачка, която родителите могат да направят, за да намерят подкрепа в техния стремеж към по-добри отношения в семейството, както и за да създадат предпоставки за формиране на здравословно отношение към парите у нашите деца. Прочетете още »

Вдъхновение от природата

Здравейте, приятели!
Природата може да бъде връзката ни с нашето физическо, интелектуално, емоционално и духовно начало! Вдъхновени от нея, решихме да Ви попитаме: разпознавате ли това място? Трима от Вас, които разпознаят мястото от снимката ще получат безплатно книгата на д-р Клое Маданес "Революция на връзките" и всички, които дадат верен отговор до 08.08.2021, включително, ще получат код за отстъпка от нашата електронна книжарница! Прекрасно лято!
Адвиза Прочетете още »

Дубровник 2021

На 29 и 30 юни в Дубровник се проведе издание от Менторската програма на доктор Клое Маданес, основател на течението Стратегическа семейна терапия! На събитието бяха поканени петнаседет колеги, Стратегически интервенционисти, от Австралия, България, Германия, Гърция, Нидерландия, Новрегия, САЩ, Словакия, Словения и Швейцария. Прочетете още »

Една година електронна книжарница Адвиза

Скъпи приятели, честит празник на светите братя Кирил и Методий!
Днес се навършва една година от старта на нашата електронна книжарница!
Вярваме, че за тази една година, през която ни се довериха повече от триста индивидуални клиенти, сме допринесли с нещо за това да има по-добри взаимоотношения между хората!
Хубав, слънчев и усмихнат ден!
Адвиза Прочетете още »

Speed negotiating - Elevator Pitch

На 15 април се проведе първото събитие от цикъла Speed negotiating - Elevator Pitch! Изцяло дигитално - в синхрон с променената среда, в която живеем - и все пак толкова живо и интензивно! Уникално преживяване с много ползи за участниците: нови познанства с хора от Германия, Австрия, България, Естония, значително подобрено представяне пред непознати хора, нови идеи и възможности! Прочетете още »

Честит празник!

Честит празник на всички българи!
Свободата не е дошла на 3 ти март! Свободата е дошла тогава, когато българите са били способни да носят отговорност! Нашите опълченци са изнесли титанична отговорност на Шипка! Нашите деди са изнесли титанична отговорност със Съединението!
Днешният ден е за това - да се радваме на свободата и да носим отговорност - към нашите предци, към себе си и към нашите деца!
Бъдете истински свободни! Прочетете още »

Предприемачество и коучинг

Щастливи сме да обявим, че след чудесната обратна връзка от ICF Bulgaria Chapter решихме да осъществим цикъла работилници за ускорение "Предприемачество и коучинг" за всички, които биха искали да напреднат в създаването или разширяването на своята практика! Цикълът е насочен към всички професии, работещи с хора - терапевти, коучинг практици, адвокати, медиатори, обучители! Започваме на 17 март 2021 в 18:00 часа! Заповядайте!
Адвиза Прочетете още »

СВЕТЛИ ПРАЗНИЦИ!

Скъпи приятели, клиенти и партньори!

Пожелаваме Ви здрава, светла и добра Коледа и успешна и щастлива 2021 година!

АДВИЗА

Промяната за успешен бизнес

Имахме три чудесни дни на теория, практика и размисли със семинара по управление, воден от д-р Звездан Хорват от Института АДИЗЕС! За пръв път в България направихме официално представяне на методологията АДИЗЕС и как да я прилагаме в организациите ни! Прочетете още »