Новини

Работилница за ускорение Предприемачество и коучинг I

На 01.10.2020 г. от 18:30 до 20:30 ч. „Ай Си Еф България“ и „Адвиза“ проведоха под формата на хибридно събитие първата от Цикъла работилници за ускорение „Предприемачество и коучинг“ в рамките на инициативата „Ай Си Еф Академия 2020-2021“. Някои от участниците присъстваха на живо, в уюта на една от залите на любезните домакини от „Сън Сприй Ивент Център“, а други се включиха онлайн, което не попречи да участват пълноценно в дискусиите.

Лектор бе Младен Запрянов - професионален бизнес обучител, сертифициран медиатор и коуч. Той умело преведе участниците през темата на работилницата „Каква игра играем?“, като ги предизвика да търсят отговори на провокиращи размисъл въпроси. Целта бе всеки да се обърне към себе си и с любопитство да потърси своите отговори, за да може да изгради яснота и увереност за изборите, които прави.

Ето и някои от споделянията за изживяването на участниците в първата работилница:

„Събитие, което ме зареди с енергия и вдъхновение да продължавам да си задавам въпроси, да действам и да вървя напред. Припомних си, че идеите ми нямат стойност, ако не започна с малки стъпки да се приближавам към тяхното изпълнение. Нямам търпение да се включа в следващата работилница.“

„Яснота. Дълбоко замисляне. Посока.“

Очакваме с нетърпение 12.11.2020 г., когато участниците ще продължат да предизвикват себе си с неудобни, но силни въпроси и ще работят за надграждането и развитието на своя план с темата “Предприемачество и коучинг II: Характеристики на пазара и позициониране“.

Научете повече за целия Цикъл работилници "Предприемачество и коучинг": https://bit.ly/34dh7po

Прочетете още »

Предприемачество и коучинг

В партньорство с ICF, Adviza организира цикъл работилници за ускорение "Предприемачество и коучинг". Ще бъде интересно и полезно!

Тук може да прочетете повече:

https://www.facebook.com/events/1691544577693179/

Можете да се рагистрирате за участие тук:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdqOa4aueEWdMYO9Bg1058YnnfNsoF08T4cb0sD5tc3IM365g/viewform

Очакваме ви!

Прочетете още »

Общуване и преговори за деца с програмата Първи стъпки към успеха!

Здравейте родители!

Умението за общуване е сърцевината на успеха и щастието! Много често обръщаме внимание на това умение като възрастни, когато сме разбрали, че има възможности, които се разкриват само ако подобряваме начина си на общуване. Всеки ден ние се изправме пред нуждата да общуваме и да водим преговори в семейството, с приятелите ни, в училище, на работа, в клуба, на терена или корта, защото живеем заедно с други хора.

Разработихме специализирана програма „Първи стъпки към успеха!“  за деца на базата на елементи от достиженията на Психологията на човешките потребности, разбирането и различаването на чувствата и Харвардския модел на преговори.

По време на програмата Вашето дете:

Ще намери нови приятели и ще се забавлява

Ще положи основите на умения за свързване, общуване

Ще се научи да задава въпроси

Ще направи своите първи целенасочени стъпки във воденето на преговори.

 

Кога:

За групата деца от 10 до 12 години, програмата започва на 17 октомври 2020 и ще се провежда два пъти месечно в събота от 9.30 до 13.30 часа.

За групата деца от 13 до 15 години, програмата започва на 16 октомври и ще се провежда два пъти месечно в петък от 14:00 до 18:00 часа

Къде: В класната стая на Националната библиотека „Св.св. Кирил и Методий“ 

Подробности: За повече подробности и за да отговорим на въпросите Ви, свържете се с нас office@adviza.bg  или на тел. +359 894 393 373

Прочетете още »

Семинар на д-р Хорват от Института Адизес

За пръв път в България, Адвиза има удоволствието да представи, съвместно с Adizes Institute Worldwide и Комплексно лидерство, семинар на д-р Звездан Хорват в София. Темата на семинара е ПРОМЯНАТА ЗА УСПЕШЕН БИЗНЕС! Предназначен е за собственици и управители на бизнес организации, висши управленски позициии и хора с изразен интерс в областта на управлението. Звездан Хорват работи пряко с д-р Ичак Адизес повече от 25 години и има опит в трансформирането на компании в повече от 25 страни. Можете да заявите интерес на office@adviza.bg. Ще могат да участват само първите 12 заявили! Не пропускайте събитието, което ще се проведе на 6-8 ноември 2020! 

Прочетете още »

Овладяване на промяната излезе от печат!

Здравейте приятели, 

Днес излезе от печат "Овладяване на промяната" на д-р Ичак Калдерон Адизес! Ако се питате "Какво да правим с промените? Кой може да реши проблемите ни?  Как да предвидим качеството на решенията, които вземаме? Какъв е смисълът на бизнеса ни?" и т.н. тази книга е за Вас. Приятно и полезно четене! 

Прочетете още »

July morning news :) !

Здравейте приятели, 

По случай Джулая :), Народното събрание дава отстъпка от ДДС върху книгите!

С голяма радост Ви съобщаваме, че АДВИЗА ще предостави тази отстъпка изцяло на своите клиенти! От днес цените на книгите издадени от Адвиза, които можете да намерите в електронната ни книжарница са съобразени с новата ставка!

Приятно четене!

Екипът на Адвиза

Прочетете още »

Революция на връзките на д-р Клое Маданес излезе от печат!

За всички любители на книгата и личностното развитие днес е важен ден - излезе от печат Революция на връзките на д-р Клое Маданес. Това е и първата отпечатана от Адвиза книга. Приятно и полезно четене! 

Прочетете още »

Честит празник на българската писменост и просвета!

Здравейте приятели, 
Честит празник на българската писменост и просвета! 
Ние вярваме, че образованието, насърчаването на любознателността и творчеството правят света по-хубав и по-добър!
Светите братя Константин - Кирил и Методий ни оставиха този дар, да можем да обогатяваме духовността си на нашия език и с наша азбука!
Четете, изследвайте, откривайте, създавайте, пазете тази жарава, която пали душите ни!
Честит празник!
Младен Запрянов
Прочетете още »

Електронна книжарница

Здравейте, приятели! От понеделник 11 май 2020, светъл български празник на светите братя Кирил и Методий, стартира нашата издателска и книгоразпространителска дейност. Отваряме електронната книжарница на Адвиза! Първата книга, която издаваме е посветена на най-важното според нас, на взаимоотношенията между хората! Книгата на семейния терапевт и преподавател от световна величина д-р Клое Маданес, "Революция на връзките" ще ви даде нов поглед и възможност да намерите по-удовлетворяващ път към общуването! Приятно четене! 

Прочетете още »

Ние работим! Всички коучинг сесии се провеждат онлайн, чрез Skype, Viber или Messenger!

Скъпи клиенти, 

В тези трудни времена, работим за да Ви подкрепим! Всички коучинг сесии се провеждат и ще се провеждат по график, като използваме достиженията на технологията, чрез Skype, Viber или Messenger! При необходимост, можем да проведем и сесия по телефона!  Както обикновено, може да заявите Вашите сесии на office@adviza.bg!

Коучинг екипът на АДВИЗА 

Прочетете още »