Лято с Пеги и Мози

16.06.2024

Адвиза стартира програмата "Лято с Пеги и Мози" Програмата е едноседмична, целодневна от 9:00 до 17:00 часа, като разбира се включва игри и забавление :).  Основните материали са книжките от поредицата "Финансова грамотност за деца с Пеги и Мози". След завършване  децата получават удостоверние за постижение. Заниманията се провеждат в групи от 12 до 16 деца. Три групи в седмиците от 1 до 5 юли, от 8 до 12 юли и от 15 до 19 юли. Мястото на провеждане на програмата - София, Ж.К. Изток, ул. Тодор Стоянов 20. 

При регистрацията, моля посочете седмицата, в която Вашето дете ще посещава програмата.

Вашите деца ще научат:

Какво са парите

Какво е доход и какво е разход

Как се случват покупките и плащанията

Какво са спестявания и за какво служат

Как да разпределят парите, които имат

Какво е заем и какво е кредит

Какви са видовете кредити, които ще ползват в живота си

Как да планират дългосрочно

Какво е цена  и какво е стойност

Какво е риск и как да балансират риска и печалбатa

Розна Тодорова е професионалист с 15  годишен опит в банковия сектор. Тя е и бизнес обучител, сертифициран медиатор и коуч.

Авторът на програмата и на поредицата за финансова грамотност Младен Запрянов съчетава опита си от финансовия свят след 20 годишен опит на мениджърски позиции в банковата сфера в България и в чужбина с познанията и уменията си като обучител и коуч с преподаватели Тони Робинс, Клое Маданес, Марк Пейша и Магали Пейша.

Тази забележителна комбинация и вярата им, че именно образоваността променя живота към по-добро превръщат програмата и книжната поредица в смислено преживяване.

Към всички новини »