Книги

Взаимоотношенията през погледа на д-р Клое Маданес

Д-р Клое Маданес
За Коледа Ви предлагаме две книги на д-р Маданес, които променят света за хората! "Революция на връзките" и "Скритият смисъл на парите" - само до 21.12.2021 с безплатна доставка до офис на Спиди.
Прочети повече »
51.50 лв.
Купи

Овладяване на промяната

Ичак Адизес
Въведение в организационната терапия
Прочети повече »
27.99 лв.
Купи

Скритата сила в характера

Райън Ниймик и Робърт Макграт
Прочети повече »
24.90 лв.
Купи

Скритият смисъл на парите

д-р Клое Маданес
Тази книга разкрива по какви начини използваме парите, за да изразим желания, за да спечелим повече власт, за да получим уверение за ангажимент или за да отмъстим. „Скритият смисъл на парите“ ни показва как да не позволяваме на финансовите проблеми да разрушат нашите най-важни взаимоотношения.
Прочети повече »
24.00 лв.
Купи

Революция на връзките

Клое Маданес
Как да изграждаме хармонични взаимоотношения във всяка област на живота
Прочети повече »
27.50 лв.
Купи

Култури и организации - трето преработено и допълнено издание

Хеерт Хофстеде, Херт Ян Хофстеде, Михаил Минков
Революционно проучване за това как мястото, където сме израснали, оформя начина по който мислим, чувстваме и действаме – с нови измерения и перспективи. Базирана на проучвания, проведени в повече от седемдесет страни за период от четиридесет години, "Култури и организации" показва какво разделя хората – когато сътрудничеството е толкова ясно в интерес на всички.
Прочети повече »
35.00 лв.
Купи

Наръчник по Медиация

Елиза Николова, Любка Василева, Миряна Калчева, Рубина Минкова, Свилена Димитрова, Симона Такова
Как да сърфираме в медиацията
Прочети повече »
15.00 лв.
Купи

Кой казва, че слоновете не могат да танцуват?

Луис В. Герстнер-младши
"“Често казвах в онези дни на сътрудниците на IBM: "Ако не обичате неприятностите, единственият изход е да ги прехвърлите на конкурентите”. Луис В. Герстнер - младши На всички е известно, че през 90-те години IBM се приближаваше към колапс. Всички знаят, че Луис Герстнер беше човекът, който възстанови позицията на компанията като лидер в индустрията."
Прочети повече »
20.00 лв.
Купи

Сърцето на промяната

Джон П. Котър, Дан С. Коен
Авторите поднасят революционния процес на промяна, подреден в осем стъпки. Те разкриват как този апел към сърцето за сметка на разума мотивира хората за преодоляване на редица на пръв поглед непреодолими препятствия по пътя на промяната и за постигането на резултати, от които просто спира дъхът."
Прочети повече »
14.50 лв.
Купи

Диагностика и промяна на организационната култура

Ким С. Камерън, Робърт Е. Куин
Диагностика и промяна на организационната култура предлага една рамка, инструмент за осмисляне, комплекс от систематизирани стъпки, и методология за подпомагане както на мениджъри, така и на организации, за провеждане на внимателен анализ и изменения в тяхната фундаментална култура.
Прочети повече »
21.00 лв.
Купи

Шест стъпки към устойчива ефективност

Иван Сариев, Георги Маноилов, Стоян Карагегов
Всяка организация, независимо дали от частния или публичния сектор, трябва да разработи и внедри система за измерване и управление на ефективността като основна предпоставка за устойчиви постижения. Настоящото издание представя организационна рамка от шест стъпки, която се основава на принципите на модерното стратегическо управление, отчетността и анализа на информацията.
Прочети повече »
18.00 лв.
Купи

Оферти от партньори

The Master Negotiator

Бестселър на д-р Амин Талаб, разкриващ тънкостите на преговорите. Ако това как да постигнете повече в преговорите, които водите, е тема, която Ви вълнува, можете да закупите електронната версия на англиски език оттук. С натискането на бутона "купи" ще бъдете прехвърлени на страницата на автора и ще можете да закупите и получите в електронен формат книгата "The Master Negotiator"! Успех в преговорите!
19,99 USD
Купи

Why, Why me & Why It's Simply Worth It

Три стъпки към успешни продажби на Вашите услуги! Ако предлагате счетоводство, консултиране, правни услуги, семинари, тази книга е за Вас! Д-р Амин Талаб (The Master Negotiator) разкрива формулата, която неизбежно води до повече продажби!
16,95 EUR
Купи