Препоръчано

Скритият смисъл на парите

д-р Клое Маданес
Тази книга разкрива по какви начини използваме парите, за да изразим желания, за да спечелим повече власт, за да получим уверение за ангажимент или за да отмъстим. „Скритият смисъл на парите“ ни показва как да не позволяваме на финансовите проблеми да разрушат нашите най-важни взаимоотношения.
24.00 лв.

Тази книга разкрива по какви начини използваме парите, за да изразим желания, за да спечелим повече власт, за да получим уверение за ангажимент или за да отмъстим. „Скритият смисъл на парите“ ни показва как да не позволяваме на финансовите проблеми да разрушат нашите най-важни взаимоотношения. Скритият смисъл на парите е написана по-рано, от познатата ни Революция на връзките. Доктор Клое Маданес разглежда семейните отношения през взаимодействието на хората с парите. Интересна идея, много примери от практиката ѝ, безценни съвети, за това какво да правим и какво да не правим с парите, ако искаме да имаме и любов, и пари. 

Както казва д-р Франк Питман III, психиатър с много практика и автор на рубриката "Питайте д-р Франк" в списание "Психологията днес", тази книга е "Съкровищница от мъдрост по най-деликатната и най-взривоопасната тема в семейния живот. Чисто злато!“

 

ISBN: 978-619-91568-2-7