Препоръчано

Сладолед :)

Milaniwood
Можете ли да запазите равновесието на сладоледа? Да не допуснете да падне нито една топка на земята. Забавна игра, която помага изграждането на координация между очите и ръцете, на запазване на равновесие. Има различни варианти и степени на трудност.
39.90 лв.

Можете ли да запазите равновесието на сладоледа? Да не допуснете да падне нито една топка на земята. Забавна игра, която помага изграждането на координация между очите и ръцете, на запазване на равновесие. Има различни варианти и степени на трудност. Можете да сложите фунийката в държача и да подреждате сладоледа; може да държите в ръката фунийката и да подредите сладоледа, а след това да поставите фунийката в държача. Двете различни упражнения имат различна степен на трудниост. Подходяща игра от тригодишна възраст. Детето може да играе само, а може и да се състезава с други деца, кой ще задържи повече топки на сладиоледа.

Дървените играчки Milaniwood® са с дизайн, вдъхновен от природата. С благодарност към нея използваме само дървен материал отглеждан по устойчив начин. Всички опаковки подлежат на рециклиране, а енергията, която използваме за производството е от възобновяеми енергийни изиточници. Произведени са в Италия от T.a.m.i.l., компания, която създава висококачествени дървени играчки близо 100 години.

Играчките на Milaniwood® се отличават с елегантност, присъща на италианския дизайн. Едновременно с това простотата и практичността им ги правят незаменим спътник в израстването на децата - от развиване на възприятията на различните видове повърхности, през подпомагане на развитието на движенията и уменията за изграждане и запазване на равновесие до забавните игри, изискващи комбинативност и стратегия.

Адвиза има честта да представи за пръв път играчките на Milaniwood® в България,